خانه / آموزش آشپزی / روش تهیه‌ خورش قیمه یزدی

روش تهیه‌ خورش قیمه یزدی

خورش قیمه یزدی

مواد اولیه:

پیاز                                    دو عدد

گوشت گوسفندی             300 گرم

نخود                                  یک پیمانه

زردچوبه                             یک قاشق چای‌خوری

رب گوجه‌فرنگی                 دو قاشق سوپ‌خوری

لیمو امانی                        دو عدد

نمک، دارچین و پودر هل    به میزان لازم

آب و روغن                        به میزان لازم

طرز تهیه:

* نخود را از شب قبل خیس کرده، سپس پوست آن را جدا می‌کنیم.

* پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.

* گوشت خرد شده را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا کمی تغییر رنگ دهد.

* رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

* به میزان لازم آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا گوشت نیم‌پز شود.

* سپس نخود، لیمو امانی و زردچوبه را افزوده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد و نخود و گوشت بپزند.

* در این مرحله پودر هل، نمک و دارچین را به خورش اضافه کرده و پس از چند جوش خورش آماده است.

منبع:تبیان

گردآوری شده توسط منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7494

همچنین ببینید

کباب بیف رول ژاپنی

منتخب وب : طرز تهیه کباب بیف رول ژاپنی مواد لازم برای بیف رول : …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *