آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی بدون نیاز به پختن

شیرینی خرما و گردو

 مواد اولیه:

خرما و گردو                                              از هر کدام 250 گرم

پودر نارگیل، پسته، دارچین و کنجد             به میزان لازم

 

طرز تهیه برای چهار نفر:

* ابتدا هسته خرما را جدا کرده و به همراه گردو چرخ می‌کنیم.

 

* مواد به دست آمده را در ظرف مناسبی به قطر یک سانتی‌متر پهن کرده و به وسیله قالب‌های کوچک شیرینی به شکل‌های مختلف قالب می‌زنیم.

 

* شیرینی‌ها را به دلخواه می‌توانیم با پودر نارگیل، پسته، دارچین، کنجد و… آغشته کرده و در ظرفی مناسب تزئین کرده و سرو کنیم.

 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن