معماری
خانه / آموزش آشپزی / آش خرفه با ماست

آش خرفه با ماست

آش خرفه
آش خرفه

مواد لازم :
یک کیلو سبزی خرفه
یک پیمانه برنج
یک پیمانه بلغور گندم
نصف پیمانه نخود
یک عدد سینه مرغ
پیاز داغ فراوان
سیر داغ به دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
یک کیلو ماست ترجیحا ترش
یک زرده تخم مرغ
3 الی 4 قاشق آرد سفید

طرز تهیه :

بلغور گندم و نخود با آب و پیازو کمی زردچوبه بار گذاشته شود تا یخته شوند و سپس همراه با برنج آنقدر بپزند تا برنج و بلغور کاملا له شود . سیزی خرفه شسته و خورد شود . مرغ ریش شده و آب مرغ و سبزی را هم داخل قابلمه بریزید تا سبزی بپزد . وقتی آش جا افتاد بطوریکه آب آن زیاد نباشد . ماست را که با زرده و آرد همزده شده را داخل آش میریزیم و در همین حال به هم زدن ادامه میدهیم تا به اصطلاح نیرد . حدود 10 دقیقه که بجوشد میتوان شعله را خاموش کرد . تا وقتی هم که آش را سرو می کنید درب قابلمه را اصلا نگذارید تا کمی خنک شود و آش خودش را بگیرد .اکنون آش آماده است باسیر و پیاز داغ و زعفران دم کرده تزیین کنید و سر میز ببرید .

نکات : حبوبات و برنج از یکی دو شب قبل خیس شوند.یک عدد سینه مرغ با پیاز یخته شود و ریش ریش شود و آب آن هم به داخل آش ریخته شود .ماست یکی دو روز بیرون از یخچال بماند ترش میشود.*وقتی ماست رو با گوشت کوب برقی می زنم و داخل آش ماست یا دوغ میریزم دیگه لازم نیست که مدام اونو هم بزنم تا نبره . کمی که هم بزنم کافیست و دیگه نمی بره .

 

گردآوری شده توسط منتخب وب

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=16600

همچنین ببینید

آرد سوخاری چگونه درست می‌شود

آرد سوخاری معمولا از نان های حجیم تهیه می شود. این نان ها به نحوی حرارت می بینند که رطوبت آنها گرفته می شود و به صورت خشک درمی آیند.

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس