باواریای شکلاتی (دسر پرخامه)

باواریای شکلاتی (دسر پرخامه)
باواریای شکلاتی (دسر پرخامه)

? مواد لازم:

1 ﭘﯿﻤاﻧﻪ ﺷﮑﻼﺕ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ
4/1 2 پیمانه ﺷﯿﺮ
2/1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺷﮑﺮ
1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺧﺎﻣﻪ
1 ق چ ﻭﺍﻧﯿﻞ
1 ق س ﮊﻻﺗﯿﻦ

? طرز تهیه:

1. د ر یک قابلمه مناسب شکلات خرد شده را همراه با نصف شیر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار د هید و مرتب هم بزنید تا شیر د اغ شده، کاملا با شکلات مخلوط شود.
2. ژلاتین را در یک ظرف کوچک با 4 قاشق سوپخوری آب مخلوط کرد ه و به روش بن ماری حل کنید. ظرف را همچنین می‌توانید به مد ت 20 ثانیه داخل مایکروفر قرار د هید تا ژلاتین حل شود.
3. بعد از آنکه ژلاتین د ر آب حل شد، آن را به مخلوط شیر و شکلات اضافه کرده، به آرامی هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
4. حالا مابقی شیر را همراه با وانیل و خامه زد ه شد ه به مواد اضافه کنید، آنها را خوب باهم مخلوط کرده، هم بزنید تا یکنواخت شوند.
5. مایه حاصل را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و آن را د اخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از آنکه آماده شد، قالب را از یخچال د رآورده، سرو کنید.
فوت و فن?
تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.

گردآوری شده توسط: منتخب وب

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن