خانه / آموزش آشپزی / بیسکویت نخودی

بیسکویت نخودی

منتخب وب : طرز تهیه بیسکویت نخودی

مواد لازم برای بیسکویت نخودی,نکاتی برای پخت بیسکویت

بیسکویت نخودی

بیسکویت نخودی خوشمزه برای اعیاد و مناسبتها

آماده سازی و پخت بیسکویت نخودی : 50 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه بیسکویت نخودی :

آرد سفید 2 پیمانه
 آرد نخودچی  1 پیمانه
پودر شکر 1 پیمانه
 کره 220 گرم
هل پودر شده 1 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه
پسته یا بادام برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه بیسکویت نخودی :
ابتدا آردها ( آرد سفید و آرد نخودچی ) را مخلوط و الک کرده در ماهیتابه با حرارت کم حدود 15-20 دقیقه تفت می دهیم. احتیاج نیست آرد تغییر رنگ دهد فقط بوی خامی آرد برود ، سپس دوباره آرد را الک کرده و کنار گذاشته تا خنک شود.

در ظرف دیگر کره نرم شده را با شکر هم زده و بعد آردهای تفت داده را همراه با هل و وانیل با دست مخلوط می کنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم شاید کمتر یا بیشتر از میزان گفته لازم شود.

من کمتر از میزان گفته شده استفاده کردم. سپس خمیر را مدت 10 دقیقه در محیط آشپزخانه قرار می دهیم.

بعد از خمیر توپی کوچک درست کرده و با پسته یا بادام تزیین می کنیم در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته با حرارت 180 به مدت 10 دقیقه تا زیر شیرینی طلایی شود قرار می دهیم.

گردآوری شده توسط منتخب وب به نقل از beryooni.com

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=1714

همچنین ببینید

نان شکلاتی مناسب برای ماه رمضان

نان شکلاتی مناسب برای ماه رمضان

این نان شکلاتی کم شیرین بوده و یکی از بهترین نان ها برای یک افطاری سبک به همراه چای است. طرز تهیه این نان بسیار ساده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.