تبوله

منتخب وب : تبوله (سالاد لبنانی)

 

سالاد لبنانی , غذای لبنانی

 

مواد لازم برای تبوله :

جعفری ۵ بسته
نعنا تازه ١ تا ٢ بسته
بلغور ٣/١ پیمانه
لیمو ٢ عدد
گوجه فرنگی ٢ عدد
پیازچه ٣عدد
روغن زیتون نمک فلفل کاهو و نعنا خشک به اندازه لازم

طرز تهیه:

جعفری / نعنا / گوجه / پیازچه  رو شسته ریز ریز می کنیم . بلغور آماده را در لیمو به مدت ١ ساعت و یا بیشتر می گذاریم خیس بخورد. مقداری کاهو هم ریز کرده و همه مواد را مخلوط می کنیم. در اخر این سالاد را در برگ کاهو می ریزیم.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=17644

همچنین ببینید

کیک ساده سفید

کیک یکی از دسرهایی است که طرفداران بسیاری دارد و بسیاری از افراد از خوردن آن لذت می‌برند اما باید توجه داشت که باعث بالا رفتن قند خون می‌شود. در این آموزش دستور پخت کیکی خوشمزه برایتان آماده کرده‌ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *