ترامیسوی لیوانی

ترامیسوی لیوانی
ترامیسوی لیوانی

ترامیسوی لیوانی

مواد لازم:
بیسکوییت لیدی فینگر (بیسکوییت انگشتی که مخصوص ترامیسو است) 1بسته
پودر کاکائو به میزان لازم
پنیر خامه ای یک بسته
خامه زده شده 1/4 فنجان
شکر سه قاشق غذا خوری
عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
قهوه ((قهوه ترجیحا غلیظ و تیره باشد)) نصف فنجان
خامه ترش 1/2 فنجان

طرز تهیه:
پنیر خامه ای (یا اگر پنیر ماسکاپونه در دسترس دارید) و خامه ترش رو توی ظرفی بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید و شکر و عصاره وانیل رو اضافه کنید
بیسکوییت های لیدی فینگر رو داخل قهوه فرو ببرید و توی فنجان قرار بدید.
بعد از آن، مخلوط پنیر خامه ای و خامه ترش رو توی لایه بعد اضافه کنید و به همین ترتیب لیوان رو پر کنید. برای آخر کار از خامه زده شد استفاده کنید و با کاکائو روی دسر رو تزئین کنید.
و برای 1 ساعت توی یخچال قرار بدید.

 

گردآوری شده توسط: montakhabweb.ir

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن