ترشی بادنجان شکم پر

بادمجان شکم پر

مواد لازم برای تهیه ترشی بادنجان شکم پر

بادمجان                                   یک کیلو گرم

ترشی لیته مخلوط                   یک کاسه ماست خوری

نمک                                        یک قاشق غذاخوری

سرکه                                      دو لیوان

 

با این مقدار مواد لازم حدود پنج عدد از ”‌ترشی بادنجان شکم پر“ خواهیم داشت.

حدود دو لیوان سرکه به حدی که روی ترشی را بگیرد. برای هر دو لیوان سرکه یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک استفاده می‌کنیم، یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک برای هر دو لیوان سرکه، یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک در نظر می‌گیریم.

یک کاسه ماست خوری سرپر ترشی لیته مخلوط، حدود یک کیلوگرم بادنجان (معادل پنج عدد بادنجان نسبتاً درشت)

 طرز تهیه بادنجان شکم پر

یک کیلو بادنجان را شسته، پوست آن را می‌کنیم (در صورت دلخواه می‌توان آن را راه راه پوست بکنیم و یا اصلاً آن را پوست نکنیم). با یک ابزار نوک تیز شکم بادنجان ها را خالی کرده، داخل آن را با ترشی لیته مخلوط پر می‌کنیم.

اگر بخواهیم زمان رسیدن ترشی از یک ماه به سه روز کاهش یابد، می‌توان قبل از پر کردن شکم بادنجان ده دقیقه آن را در سرکه بجوشانیم.

هر دو لیوان سرکه را با یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک مخلوط کرده، روی ترشی را با آن پر می کنیم و در آن را بسته برای مدت یک ماه در دمای اتاق نگهداری می‌کنیم تا ترشی آماده استفاده شود. اگر بادنجانها را قبلاً با سرکه جوشانده باشیم، سه روز برای رسیدن ترشی کافی می‌باشد.

tebyan.net

برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن