ترشی به و چغندر

ترشی به و چغندر

مواد لازم برای تهیه ترشی به و چغندر:

چغندر                                       نیم کیلو

به                                             نیم کیلو

زعفران آسیاب شده                 نصف قاشق چای خوری

سیر                                         یک بوته کوچک

سرکه                                       یک لیتر

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه چهار کاسه ماست خوری از ”‌ترشی به و چغندر “ خواهیم داشت.

 

حدود چهار لیوان سرکه (یک لیتر) به حدی که روی ترشی را بگیرد. (برای هر چهار لیوان سرکه یک قاشق غذاخوری نمک استفاده می‌کنیم)، یک بوته کوچک سیر و در صورت دلخواه یک کاسه ماست خوری ساقه کرفس

نصف قاشق چای خوری زعفران آسیاب شده، قالب‌های مختلف شیرینی نخودچی

نیم کیلو به درشت (تقریباً معادل دو عدد به درشت)، نیم کیلو چغندر (تقریباً معادل دو عدد چغندر درشت)

طرز تهیه به و چغندر

نیم کیلو به را پوست کنده، به قطر یک سانت برش‌های عرضی می‌زنیم. بعد مطابق شکل، با قالب‌های شیرینی، شکل‌های مختلفی درست می‌کنیم.

نصف قاشق چای خوری زعفران را همراه نصف فنجان آب، روی کتری در حال جوش ده دقیقه دم می‌کنیم. تکه های به قالب زده را در یک بطری ریخته، زعفران دم کرده را به آن اضافه می‌کنیم. با مخلوط سرکه و نمک (چهار لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری نمک) ظرف ترشی را پر می‌کنیم. در ظرف را بسته، در دمای اتاق نگهداری می‌کنیم. بعد از دو هفته ترشی به زعفرانی آماده پذیرایی می‌باشد.

نیم کیلو چغندر را پوست کنده، به قطر یک سانت برش‌های عرضی می‌زنیم و با قالب‌های شیرینی، آن را قالب می‌زنیم. چغندر و به قالب زده را در ظرف ترشی ریخته، چند حبه سیر به آن اضافه می‌کنیم. با مخلوط سرکه و نمک روی ترشی را پر کنیم و در آن را بسته برای مدت دو هفته آن را در دمای اتاق نگهداری می‌کنیم تا ترشی آماده استفاده شود. کل ترشی بعد از آماده شدن، قرمز می‌شود.

برای اینکه ترشی چغندر طعم بهتری بگیرد، می‌توان مقداری ساقه کرفس به آن اضافه کرد.

tebyan.net

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن