معماری
خانه / آموزش آشپزی / خورش باميه با بادمجان

خورش باميه با بادمجان

خورش باميه با بادمجان

مواد لازم:

گوشت                                400 گرم

باميه                                   300 گرم

بادمجان                               10 عدد

گوجه ‌فرنگي                        5 عدد

پيازداغ                                دو قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگي                  يک قاشق غذاخوري

آب‌غوره                               دو قاشق غذاخوري

نمک، زردچوبه و فلفل          به مقدار لازم

 

طرز تهيه:

باميه‌ها را تميز بشوييد و ساقه سر باميه را به‌ حدي ببريد که سر کلاهک باز نشود چون مايه ليزي از آن خارج مي ‌شود و باعث بد طعم شدن خورش مي ‌شود.

خورش باميه با بادمجان

بادمجان‌ ها را پوست کنده و سرخ مي ‌کنيم.

 

گوشت را خرد کرده و با پياز داغ کمي تفت مي‌ دهيم و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه مي کنيم و با مقداري آب مي ‌گذاريم بپزد.

 

باميه‌ ها را در تابه مي‌ چينيم و گوشت پخته شده به‌ همر‌اه آب گوشت و يک قاشق رب را در آن مي ‌ريزيم و مي ‌گذاريم باميه ‌ها کمي بپزند.

 

سپس بادمجان‌ ها را روي آن مي ‌چينيم و گوجه ‌فرنگي را از وسط نصف کرده و روي بادمجان‌ ها مي‌ چينيم و مي ‌گذاريم خورش جا بيفتد.

 

در انتهاي پخت، آب‌غوره را به خورش اضافه کرده و بعد از يکي دو جوش آن را برمي ‌داريم.

 

نکات:

* باميه‌ هايي که براي خورش انتخاب مي‌ کنيد بهتر است ريز باشد.

* بعضي ‌ها باميه را هم سرخ مي ‌کنند و همزمان با بادمجان ‌ها در تابه مي ‌چينند ولي من باميه را سرخ نمي ‌کنم و فقط کمي زودتر از بادمجان در تابه مي‌ گذارم تا کمي بيشتر بپزد.

* اگر باميه‌ ها و بادمجان‌ ها را همزمان با هم در تابه بچينيد، بادمجان‌ ها کمي له مي‌ شود.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7382

همچنین ببینید

تهیه مربای انار

ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس