خانه / آموزش آشپزی / دستور پخت کباب بختیاری

دستور پخت کباب بختیاری

  •  
    مواد لازم:
    فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم
    سینه مرغ بدون استخوان : 150 گرم
    پیاز : یک عدد متوسط
    فلفل دلمه ای سبز : یک عدد کوچک
    آبلیموی تازه : یک قاشق سوپخوری
    زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
    روغن زیتون یا روغن مایع:  2 قاشق
    کره آب شده یا کره نرم شده : یک قالب 25 گرمی
    نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
    طرز پخت و تهیه:

    برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید آب یک عدد پیاز 2قاشق سوپخوری سس سویا یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب 2قاشق سوپخوری روغن یا روغن زیتون را ترکیب  و برای یک روز گوشت را در آن بخوابانید. در این مرحله گوشت نمک نمی خواهد.

    گوشت سینه مرغ را با زعفران آب پیاز 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و چند ساعت بگذارید تا طعمدار شود.

    4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی بگذارید.

    آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه کنید نمک را هم به گوشت قرمز اضافه کنید . در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمزف یک عدد فیله مرغ بزنید و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده اید بپزید.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=1846

همچنین ببینید

کباب موهامورا

منتخب وب : کباب موهامورا (غذای لبنانی)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.