خانه / آموزش آشپزی / تهیه‌ استیک ماهی با سُس شوید و لیمو

تهیه‌ استیک ماهی با سُس شوید و لیمو

مواد لازم برای ۴ نفر

فیله ماهی                 نیم کیلو

سس سفید               ۱ پیمانه با غلظت متوسط

شوید تازه                   ۳ قاشق غذاخوری خرد شده

آب لیمو                       ۵ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                به مقدار لازم

پیاز                             ۱ عدد بزرگ

زعفران                       به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرحله ۱ – فیله‌ی ماهی را پس از تمیز کردن با زعفران، نمک، فلفل، پیاز رنده یا خلال شده و ۲ قاشق از آب‌لیمو مزه دار کرده و برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۲ – سس سفید را طبق دستور آن درست کرده، شوید و مابقی آب‌لیمو را با آن مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

مرحله ۳ – ماهی را داخل توری‌های آماده گذاشته و روی باربیکیو یا منقل کباب کنید. (بهتر است توری را قبل از گذاشتن ماهی با روغن یا کره چرب کنید)

مرحله ۴ – ماهی کباب شده را در ظرف مورد نظر گذاشته با لیمو، شوید یا جعفری تزیین کرده و با سس لیمو و شوید سرو نمایید.

 

 

روش تهیه‌ی سس سفید

سس سفید را می توانید برای انواع غذاهای دریایی، کباب ماهی، لازانیا، سوفله و.. مورد استفاده قرار دهید.

مواد لازم برای ۱ پیمانه سس

آرد                                                                         ۱ قاشق غذاخوری پر

کره                                                                         ۲۵ گرم

شیر                                                                       ۱ لیوان

نمک، فلفل، خردل، آویشن و یا ادویه دلخواه              به مقدار لازم

آبلیمو به دلخواه                                                      ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

مرحله ۱ – کره را در ظرف لعابی یا تفلون ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا نرم شود، سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید.

مرحله ۲ – شیر را آرام آرام افزوده و مخلوط را هم زده تا به غلظت برسد.

مرحله ۳ – ادویه و آبلیمو را اضافه کرده و سس آماده شده را از روی حرارت بردارید.

گردآوری شده توسط منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7892

همچنین ببینید

پای سیب زمینی پنیری

آیا تا به حال پای سیب زمینی پنیری درست کرده اید؟ به نظر من غذای خیلی خیلی راحت و خوشمزه ای میتونه باشه. یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه. من خودم دوست دارم این غذا رو همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کنم. البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *