تهیه استیک ماهی با سُس شوید و لیمو
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله ماهی نیم کیلو
سس سفید ۱ پیمانه با غلظت متوسط
شوید تازه ۳ قاشق غذاخوری خرد شده
آب لیمو ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله ۱ – فیلهی ماهی را پس از تمیز کردن با زعفران، نمک، فلفل، پیاز رنده یا خلال شده و ۲ قاشق از آبلیمو مزه دار کرده و برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله ۲ – سس سفید را طبق دستور آن درست کرده، شوید و مابقی آبلیمو را با آن مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۳ – ماهی را داخل توریهای آماده گذاشته و روی باربیکیو یا منقل کباب کنید. (بهتر است توری را قبل از گذاشتن ماهی با روغن یا کره چرب کنید)
مرحله ۴ – ماهی کباب شده را در ظرف مورد نظر گذاشته با لیمو، شوید یا جعفری تزیین کرده و با سس لیمو و شوید سرو نمایید.
روش تهیهی سس سفید
سس سفید را می توانید برای انواع غذاهای دریایی، کباب ماهی، لازانیا، سوفله و.. مورد استفاده قرار دهید.
مواد لازم برای ۱ پیمانه سس
آرد ۱ قاشق غذاخوری پر
کره ۲۵ گرم
شیر ۱ لیوان
نمک، فلفل، خردل، آویشن و یا ادویه دلخواه به مقدار لازم
آبلیمو به دلخواه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله ۱ – کره را در ظرف لعابی یا تفلون ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا نرم شود، سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید.
مرحله ۲ – شیر را آرام آرام افزوده و مخلوط را هم زده تا به غلظت برسد.
مرحله ۳ – ادویه و آبلیمو را اضافه کرده و سس آماده شده را از روی حرارت بردارید.
گردآوری شده توسط منتخب وب