خانه / آموزش آشپزی / روش تهیه‌ تخم مرغ شکم پر

روش تهیه‌ تخم مرغ شکم پر

مواد لازم:

تخم مرغ آب پز شده              ۶ عدد

سس مایونز                           دو قاشق غذاخوری

شکر                                     ۱ قاشق چای خوری

سرکه بی رنگ                       ۱ قاشق چای خوری

پودر خردل                              ۱ قاشق چای خوری

نمک                                      نصف قاشق چای خوری

پیاز کاملاً خرد شده                 ۱ قاشق غذاخوری

کرفس کاملاً خرد شده            ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز                             به میزان لازم

 

روش تهیه:

* تخم مرغ‌ها را از درازا به دو قسمت تقسیم نمایید. زرده های تخم مرغ را خارج کنید و در کاسه جداگانه ای بریزید.

* سفیده تخم مرغ‌ها را کنار بگذارید تا آسیبی به آن‌ها نرسد.

* با چنگال زرده‌ها را له کنید.

* سپس سس مایونز و شکر و سرکه و خردل و نمک و فلفل و پیاز و کرفس را به زرده‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به طور یکدست با هم مخلوط شوند.

* حفره های سفیده تخم مرغ‌ها را با مخلوط زرده، پر کنید و اگر مایل هستید برای طعم بهتر، روی آن‌ها مقداری فلفل قرمز بپاشید. می‌توانید تخم مرغ‌ها را تا زمان سرو در یخچال نگه داری نمایید.

گردآوری شده توسط منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7921

همچنین ببینید

کباب بیف رول ژاپنی

منتخب وب : طرز تهیه کباب بیف رول ژاپنی مواد لازم برای بیف رول : …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *