خانه / آموزش آشپزی / روش تهیه‌ خورش پیچاق قیمه ، غذای اردبیلی

روش تهیه‌ خورش پیچاق قیمه ، غذای اردبیلی


پیچاق قیمه

مواد لازم:

گوشت ریز خرد شده                        500 گرم

خلال بادام                                        150 گرم

پیاز داغ                                             یک پیمانه

آب‌غوره                                             1/2 پیمانه

زرده تخم‌مرغ                                     3 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران           به مقدار لازم

رب                                                   یک قاشق مرباخوری*

* بیشتر، رنگ این غذا توسط زعفران تأمین می‌شود

طرز تهیه:

* گوشت را با روغن تفت می‌دهیم، رب را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

* خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه می‌داریم)

* حدود دو لیوان آب جوش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد.

* یک ساعت بعد پیاز داغ و آب‌غوره را می‌ریزیم.

* کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه می‌کنیم.

* صبر می‌کنیم تا خورش جا بیفتد.

* 10 دقیقه قبل از سرو (بهتر است غذا را به ماهی‌تابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز می‌کنیم و زرده‌ها را به صورت درسته درونش قرار می‌دهیم (در اینجا فقط از زرده استفاده شده تا خورش مجلسی‌تر شود) و در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزد.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7506

همچنین ببینید

سوپ مرغ و رشته فرنگی

سوپ یکی از بهترین غذاها به شمار می‌رود که برای سرماخوردگی بسیار مناسب است و به بهبود مریضی کمک می‌کند. در این آموزش آشپزی شما را با دستور تهیه سوپ خوشمزه مرغ و رشته فرنگی آشنا می‌کنیم.

یک دیدگاه

  1. فروزانفر

    به نظر جالب میاد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *