خانه / آموزش آشپزی / روش تهیه‌ خورش گوشت و خرما

روش تهیه‌ خورش گوشت و خرما

خورش گوشت و خرما

مواد لازم:

گوشت بره                         400 گرم

لیمو                                   1 عدد

ماست                               500 گرم

روغن کنجد                         یک قاشق چای خوری

سیب زمینی                       1 عدد بزرگ

لوبیا سبز                           200 گرم

خرما                                  150 گرم

پیاز                                     1 عدد

آب                                      به مقدار لازم

نمک و فلفل                       به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سالاد:

فلفل قرمز                         1 عدد

خیار                                  1 عدد کوچک

لیمو                                  1 عدد

سس و نمک و فلفل           به مقدار لازم

گشنیز                               کمی

 

روش تهیه:

* پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید و آب لیمو را نیز بگیرید.

* گوشت بره را در پوست رنده شده و آب لیمو و ماست، به مدت 30 دقیقه بخوابانید.

* در این مدت، سیب زمینی را کاملاً بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید، آن را به اندازه‌ی مکعب‌های دو سانتیمتری خرد نمایید.

* روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شود.

* خرماها را نصف کنید و هسته آن‌ها را بیرون بیاورید.

* شاخه‌های انتهای لوبیای سبز را جدا کنید و آن‌ها را بدون این که دانه‌های آن را بیرون بیاورید و یا خرد نمایید، بشویید. سپس لوبیای سبز و خرما را کمی با سیب زمینی، تفت دهید. گوشت را نیز اضافه کنید. به میزان کافی آب بریزید. پیاز را به چهار قسمت برش بزنید و به سایر مواد اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید تا آب بجوشد و گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

* فلفل قرمز و خیار را کاملاً خرد نمایید. پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنی‌ها، طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.

* بعد از پختن غذا، آن را با چند شاخه گشنیز تزئین نمایید و همراه با یک کاسه سالاد، سرو نمایید. این غذا را همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، سرو نمایید.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7342

همچنین ببینید

دستور پخت کباب بختیاری

  مواد لازم: فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم سینه مرغ بدون استخوان : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.