خانه / آموزش آشپزی / روش تهیه‌ شیرینی پفک (مرنگ)

روش تهیه‌ شیرینی پفک (مرنگ)

شیرینی پفک

منتخب وب: با اضافه کردن رنگ‌های خوراکی به مایه مرنگ می‌توانید پفک‌های رنگی داشته باشید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شیرینی مرنگ آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ                      1 پیمانه

پودر شکر                                 2 پیمانه

وانیل                                        یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو                                     چند قطره

پودر هل در صورت تمایل            به دلخواه

رنگ خوراکی                            به مقدار لازم

 

مرنگ

طرز تهیه:

مرحله 1 – سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.

 

مرحله 2 – آب‌لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. (در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید)

 

مرحله 3 – سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

 

مرنگ

نکات:

1. برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.

 

2. مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.

 

3. به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.

 

4. رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7240

همچنین ببینید

پای سیب زمینی پنیری

آیا تا به حال پای سیب زمینی پنیری درست کرده اید؟ به نظر من غذای خیلی خیلی راحت و خوشمزه ای میتونه باشه. یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه. من خودم دوست دارم این غذا رو همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کنم. البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *