روش تهیه‌ی قلیه ماهی با تن ماهی


قلیه ماهی

مواد اولیه:

تن ماهی                     یک قوطی

گشنیز                        400 گرم

شنبلیله                      100 گرم

فلفل قرمز تند              یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه                  یک قاشق مرباخوری

تمبرهندی                   یک بسته کوچک

نمک و زردچوبه             به میزان لازم

روغن                          به میزان لازم

سیر                           یک بوته کوچک

 

طرز تهیه:

* سبزی‌ها را خوب شسته، خرد کرده و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.

* سیر را له کرده و با سبزی‌ها تفت می‌دهیم.

* نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را اضافه کرده و بعد آب را می‌افزاییم و می‌گذاریم خوب بپزد.

* تمبر هندی را با دو پیمانه آب خیس می‌کنیم و کمی با دست چنگ زده تا شیره آن خوب خارج شود.

* پس از یک ساعت آن را از صافی رد کرده و به مایه سبزی در حال جوش اضافه می‌کنیم.

* وقتی خورش به روغن افتاد، تن ماهی را می‌افزاییم، پس از 10 دقیقه این غذای خوشمزه حاضر است.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن