خانه / آموزش آشپزی / روش تهیه‌ی میگوی تـوپی

روش تهیه‌ی میگوی تـوپی

میگوی تـوپی

مواد اولیه:

میگو                                            300 گرم

سیر                                            رنده‌ شده یک حبه

روغن مایع و نان تست و نمک        به میزان لازم

زنجبیل تازه رنده شده                   به میزان لازم

تخم‌مرغ                                       یک عدد

فلفل سفید                                 نصف قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

* میگوهای تهیه شده را ساطوری نموده داخل ظرف بریزید.

* سپس سیر، زنجبیل، تخم‌مرغ، فلفل سفید و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

* نان‌های تست را به صورت مربع یا مستطیل کوچک بریده و مواد به دست آمده را داخل نان قرار دهید.

* آن‌ها را به صورت توپ در آورده و داخل روغن سرخ کنید.

* پس از سرخ شدن داخل دیس گذاشته و با سبزیجات (جعفری، کاهو) خیار شور و گوجه‌فرنگی تزئین نمایید.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7856

همچنین ببینید

کباب موهامورا

منتخب وب : کباب موهامورا (غذای لبنانی)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.