خانه / آموزش آشپزی / روش تهیه‌ی میگو پفکی

روش تهیه‌ی میگو پفکی


میگو پفکی

مواد اولیه:

میگو                          400 گرم

سیر له شده              دو حبه

زعفران و آرد              به میزان لازم

ماءالشعیر                 نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر                یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع                 دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل              به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

* سیر، زعفران بیکینگ‌پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم، آرد را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.

* میگوها را داخل مایه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند.

* سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می‌کنیم.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7867

همچنین ببینید

سوپ مرغ و رشته فرنگی

سوپ یکی از بهترین غذاها به شمار می‌رود که برای سرماخوردگی بسیار مناسب است و به بهبود مریضی کمک می‌کند. در این آموزش آشپزی شما را با دستور تهیه سوپ خوشمزه مرغ و رشته فرنگی آشنا می‌کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *