روش تهیه‌ برشتوک نخودچی

برشتوک نخودچی

مواد لازم:

آرد نخودچی                                 250 گرم

روغن جامد                                   125 گرم

پودر قند                                       125 گرم

هل و دارچین                                نصف قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو                                    1 قاشق مرباخوری

شکلات تخته ای                           50 گرم

پودر پسته                                    برای تزیین

آرد سفید                                     50 گرم

طرز تهیه:

مرحله 1 – آرد نخودچی  و آرد سفید را تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن افزوده و مرتب هم زده تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.

مرحله 2 – مخلوط را از حرارت برداشته و پودر قند، هل و دارچین را بیفزایید و مرتباً هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. (در صورت استفاده از پودر کاکائو در این مرحله اضافه کنید)

مرحله 3 – مواد را در سینی لوز ریخته و با پشت قاشق صاف کرده، سپس شکلات تخته ای را که روی حرارت غیر مستقیم آب کرده‌اید روی برشتوک ریخته و مقداری پودر پسته نیز بپاشید.

مرحله 4 – قالب را در یخچال گذاشته حدود نیم ساعت یا بسته به سرمادهی یخچال بیشتر بگذارید و بعد برشتوک را به صورت لوز برش داده و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.

مرحله 5 – برشتوک را که قبلاً برش زده‌اید با دقت از هم جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکـــــــات:

1. پودر قند را داخل مواد الک کنید.

2.در صورتی که مایه خیلی شل بود کمی آرد نخودچی را جداگانه تفت دهید و بعد به مخلوط اضافه کنید.

3. برشتوک در مرحله قبل از برش باید حدود نیم ساعت در یخچال باشد و بعد آن را برش داده و دوباره اجازه دهید تا کاملاً ببندد، در صورتی که در مرحله برش بیش از اندازه سفت شود باعث خرد شدن برشتوک می‌شود.

4. به شکلات آب شده 1 تا 2 قاشق روغن مایع اضافه کنید تا روان‌تر باشد و به راحتی روی برشتوک ریخته شود.

منبع:تبیان

گردآوری شده توسط منتخب وب

برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن