روش تهیه ی دسر موز و بادام ؛ پر از انرژی برای کودکان ورزشکار!

دسر موز و بادام
دسر موز و بادام

مواد لازم:

بادام کوبیده شده                 یک سوم فنجان

آب سرد                              یک چهارم فنجان

موز                                     ۴ عدد بزرگ

روغن گیاهی                       ۱ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

* بادام‌ها را داخل یک بشقاب بزرگ بریزید.

* پوست موزها را بکنید و آن‌ها را به سه قسمت برش بزنید. سطح موزها را با استفاده از برس‌های مخصوص شیرینی پزی تمیز کنید تا صاف و یکنواخت شوند و بعد با استفاده از کمی آب سرد سطح آن‌ها را پاک کنید. سپس آن‌ها را در بادام بغلتانید تا سطح آن‌ها کاملاً با بادام پوشانده شود.

* روغن را داخل یک ماهیتابه نچسب، روی حرارت ملایم – مایل به زیاد- داغ کنید و موزها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه سرخ نمایید. طوری که دور تا دور آن‌ها به طور یکنواخت طلایی رنگ شود. سپس آن‌ها را روی دستمال‌های حوله‌ای بگذارید تا روغن آن‌ها گرفته شود.

* موزها را داخل ظرف بچینید و با کرم یا خامه سرو نمایید.

 نوش جان!

 

گردآوری شده توسط منتخب وب

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن