خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه رولت مرغ با بیسکویت ترد

طرز تهیه رولت مرغ با بیسکویت ترد

رولت مرغ با بیسکویت ترد

رولت مرغ با بیسکویت ترد

مواد لازم رولت مرغ با بیسکویت ترد :

۴ عدد سینه مرغ

۲۵ عدد بیسکویت ترد

۴ الی ۵ عدد نان تست

۵ قاشق غذاخوری کره آب شده

۸ اسلایس کالباس

۸ اسلایس پنیر سوئیسی یا پنیر گودا

۳ قاشق غذاخوری سس خردل

۱ پیمانه آرد

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

نمک و فلفل

بیایید با این ۳ ماده شروع کنیم: بیسکویت، نان و کره. الان بهترین زمان برای گرم کردن فر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰درجه سانتیگراد) هست.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

نان و بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا کاملا با نان و بیسکویت ها مخلوط شود.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

اکنون مواد را در سینی فر بریزید و داخل فر گرم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید. حواستان به مواد باشد و آن را گهگاهی در فر هم بزنید تا کمی حالت ترد بگیرد و نسوزد. بعد از این که آماده شد داخل یک ظرف گود بریزید.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

قسمت دوم این دستور آماده کردن رولت مرغ هاست. ابتدا داخل کالباس ها کمی پنیر قرار دهید و رول کنید. اگر سوسیس ها کوچک است با دو عدد سوسیس رول ها را درست کنید.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

برای درست کردن رولت مرغ ابتدا باید وسط سینه مرغ شکاف ایجاد کنید. با استفاده از چاقوی تیز قسمت ضخیم آن را پیدا کنید و شکاف را همانند تصویر زیر درست کنید. حواستان باشد که کناره های آن بریده نشود فقط حفره ای وسط آن ایجاد کنید.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

سپس داخل حفره ها را با رول های سوسیس که از قبل آماده کرده اید پر کنید. قسمت های اضافه آمده سوسیس را ببرید و درب آن را کامل ببندید.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

دو طرف مرغ را با سس، فلفل و نمک آغشته کنید.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

قسمت سوم این دستور مواد روی رولت هاست. سه ظرف بزرگ برای تخم مرغ ها، آرد و مواد تستی که آماده کرده اید در نظر بگیرید. به تخم مرغ ها و آرد کمی نمک بزنید.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

مرغ ها را ابتدا به آرد آغشته کنید. سپس به تخم مرغ و در نهایت به مواد تست. مواد را روی مرغ پرس کنید تا کاملا بچسبد.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

برای سرخ کردن رول های مرغ ابتدا سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه روی پایین ترین طبقه فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه بالاتر قرار دهیدو دمای فر را به ۴۰۰ درجه تغییر دهید. و بگذارید رولت ها به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بماند. بعد از آماده شدن غذا بگذارید ۵ دقیقه سرد شود تا هنگام سرو آب نیندازد.

رولت مرغ با بیسکویت ترد

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=17658

همچنین ببینید

کباب موهامورا

منتخب وب : کباب موهامورا (غذای لبنانی)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.