خانه / آموزش آشپزی / سالاد گوشت تایلندی

سالاد گوشت تایلندی

سالاد گوشت تایلندی
سالاد گوشت تایلندی

منتخب وب: سالاد گوشت تایلندی
مواد لازم

گوشت مغز ران گوساله پخته 100 گرم
سیر 1 حبه
فلفل قرمز تند 1 عدد
لیمو ترش 1 عدد
خیار درشت نصف یک عدد
جوانه ماش 50 گرم
کاهو چند برگ جوان
هویج 1 عدد
پیازچه 2 عدد
فلفل دلمه ای رنگی یک چهارم از هر کدام

دستور غذا
اول سبزیجات را آماده کنید. خیار را از وسط نصف کنید, دانه هایش را به کمک قاشق جدا کنید و به صورت اریب برش بزنید.کاهو ها را هم برش های خیلی نازک بزنید. پیازچه ها را هم از طول برش های باریک و بلند بزنید
هویج ها را به کمک رشته کن یا چاقو به رشته های بلند و باریک ببرید. فلفل دلمه ای ها را هم باریک و بلند ببرید.تمام سبزیجات را با هم مخلوط کنید و روی آن آب لیموی تازه بریزید
سپس سیر را با عرض چاقو له کنید. فلفل را هم با چاقو کمی له کنید. یک قاشق روغن درماهیتابه بریزید تا داغ شود و بعد گوشت ها را به همراه سیر و فلفل درون آن بریزید
چند دقیقه تفت بدهید تا کاملا تغییر رنگ دهد (گوشتها را هم برشهای باریک بزنید). بعد سیر و فلفل رو جدا کنید (در صورت تمایل), بعد گوشت ها را روی سبزیجات آماده بریزید و داغ سرو کنید

نکات قابل توجه
نکته برخی در تهیه این سالاد از یک عدد پیاز قرمز (که نازک برش داده شده) و مقداری برگ گشنیز و نعناء هم استفاده می کنند. همچنین مقدار گوشت را می توان بسته به ذائقه تان بیشتر کنید.

 

منبع: montakhabweb.ir

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=15049

همچنین ببینید

دستور پخت کباب بختیاری

  مواد لازم: فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم سینه مرغ بدون استخوان : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.