خانه / آموزش آشپزی / سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو با ماهی

مواد لازم برای چهار نفر:

ماهی درسته                     2 عدد 400 گرمی، پاک شده و پولک گرفته

ریشه تازه زنجبیل                 به اندازه 3 سانتیمتر، ویفری نازک شده

سس سویا                         3/1 پیمانه

سرکه سفید                      1 قاشق غذا خوری

روغن گیاهی                      2 قاشق غذا خوری

فلفل قرمز                          1 عدد، تخم گرفته و باریک برش داده شده

پیازچه                                 برای تزئین

کنجد                                  1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                        به مقدار لازم

برنج                                   4 پیمانه

سبزی پلویی                     500 گرم پاک شده

 

طرز تهیه:

مرحله 1 – فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد روشن و تنظیم نماید.

مرحله 2 – در ظرف مناسب فر یک قاشق از روغن ریخته و سپس ماهی پاک کرده را در آن قرار دهید. سپس باقی مانده روغن را روی ماهی بمالید. نمک و فلفل به ماهی اضافه کرده و کنجد را به شکلی یکنواخت بر سرتاسر ماهی بپاشید.

مرحله 3 – ماهی را در داخل فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.

مرحله 4 – در این هنگام، زنجبیل، سس سویا، سرکه سفید  و فلفل را درون یک ماهی تابه کوچک به همراه 2 قاشق آب حرارت داده تا زنجبیل و فلفل نرم شود.

مرحله 5 – سبزی پلو را نیز به روش معمول درست کنید.

مرحله 6 – ماهی‌ها را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و مخلوط زنجبیل را بر روی آن منتقل کنید. سپس با پیازچه تزئین نمایید.

 

نکته:

اگر این غذا را برای عید خود تهیه می‌کنید می‌توانید با توجه به اهمیت نوروز از مواد بیشتری برای تزیین ماهی‌ها استفاده نمایید.

در صورت عدم دسترسی به ماهی سفید از انواع دیگر ماهی به راحتی می‌توانید نیز استفاده کنید.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7884

همچنین ببینید

کباب بیف رول ژاپنی

منتخب وب : طرز تهیه کباب بیف رول ژاپنی مواد لازم برای بیف رول : …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *