معماری
خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ خرفه

طرز تهیه سوپ خرفه

سوپ خرفه
سوپ خرفه
مواد لازم : خرفه یک کیلو کشک سفت و غلیظ روغن حیوانی یا کره 3 قاشق سوپخوري گردو خرد شده 200 گرم نان لواش خشک زعفران دم کرده نعنا داغ سیر داغ پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ در صورت تمایل : عصاره مرغ یا گوشت برای آش و سوپ
طرز تهيه : خرفه را پاک کنید و بشویید . آنرا خرد کنید و با 2 مقداری روغن ( حیوانی یا کره ) کمي تفت دهيد و سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی گردو از بین برود . یعد با یک پيمانه آب و کمي نمک و در صورت تمايل مقداری پياز داغ بگذاريد تا بپزد . ( خیلی زود می پزد ) بعد کشک جوشانده شده را با 2 ليوان آب مخلوط و رقیق کنید . آن را با غذا مخلوط کرده و آن را در ظرفي مناسب بکشيد و سپس آن را با نعناع داغ و پياز داغ و سیر دغ و مقداری گردوی خرد شده تزئين کنيد .اگز تمایل دارید میتوانید مفدار 1/4 پیمانه لپه را نیز پخته و اضافه کنید . این غذا با نان لواش خشک سرومی شود.
گردآوری شده توسط منتخب وب
لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=16599

همچنین ببینید

آرد سوخاری چگونه درست می‌شود

آرد سوخاری معمولا از نان های حجیم تهیه می شود. این نان ها به نحوی حرارت می بینند که رطوبت آنها گرفته می شود و به صورت خشک درمی آیند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس