خانه / آموزش آشپزی / سینه مرغ را چگونه فیله کنیم؟

سینه مرغ را چگونه فیله کنیم؟

سینه مرغ را چگونه فیله کنیم؟

ترفندهای آشپزی,آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ,آشپزی سایت منتخب وب

منتخب وب: تهیه سینه مرغ آماده گران تمام می شود پس برای صرفه جویی هم که شده می توانید این کار را یاد بگیرید و خودتان انجام دهید. در این مطلب فیله کردن سینه مرغ را به شما آموزش خواهی داد.

برای تهیه برخی غذاها با سینه مرغ به فیله یا چرخ کردن آن نیاز دارید و قبل از آن باید استخوان سینه را جدا کنید. تهیه سینه مرغ آماده گران تمام می شود پس برای صرفه جویی هم که شده می توانید این کار را یاد بگیرید و خودتان انجام دهید. در این مطلب از سایت منتخب وب فیله کردن سینه مرغ را به شما آموزش خواهیم داد …

1 – سینه مرغ را از سمتی که پوست دارد روی تخته برش قرار دهید. اگر از سینه مرغ یخ زده استفاده می کنید باید کاملا آب شده باشد.

ترفندهای آشپزی,آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ,آشپزی سایت منتخب وب

2 – با استفاده از یک چاقوی سرآشپز برش را از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید.

ترفندهای آشپزی,آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ,آشپزی سایت منتخب وب

3 – جایی که استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت.

ترفندهای آشپزی,آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ,آشپزی سایت منتخب وب

4 – بریدن گوشت را تا نزدیکی استخوان سینه ادامه دهید و بعد بریدن را در نزدیکی استخوان کم کرده و با فشار دست به آرامی گوشت را کنار بزنید.

ترفندهای آشپزی,آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ,آشپزی سایت منتخب وب

5 – تمام استخوان را به همین روش از گوشت جدا کنید سپس در سمت دیگر سینه نیز بقیه استخوان را جدا کنید.

ترفندهای آشپزی,آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ,آشپزی سایت منتخب وب

6 – در آخر هم پوست، چربی ها و غضروف را از گوشت جدا کنید.

ترفندهای آشپزی,آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ,آشپزی سایت منتخب وب

نکات و هشدارها
1 – مراقب باشید چه مقدار گوشت را با استخوان دارید از سینه جدا می کنید. اگر مقدار زیادی گوشت از سینه جدا کنید مقرون به صرفه تر آن است که سینه پاک شده و آماده بخرید (می توانید اگر مقدار زیادی گوشت با استخوان از سینه کنده شد استخوان ها را بپزید و گوشت آن ها را برای استفاده در سوپ، سالاد یا … جدا کنید).

2 – حتی اگر استخوان ها را به خوبی تمیز کرده اید می توانید از آن ها برای تهیه آب مرغ استفاده کنید.
3 – همیشه پس از دست زدن به مرغ خام دست های خود را بشویید.

منبع : phow.ir

 

 گردآوری شده توسط بخش آشپزی سایت منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=2585

همچنین ببینید

دستور پخت کباب بختیاری

  مواد لازم: فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم سینه مرغ بدون استخوان : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.