خانه / آموزش آشپزی / شیرینی با پودر قهوه

شیرینی با پودر قهوه

طرز تهیه شیرینی قهوه

پخت شیرینی قهوه,مواد لازم برای شیرینی قهوه

درست کردن شیرینی قهوه

زمان پخت : 40 دقیقه

مواد لازم :

کره 90 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند 55 گرم
زرده تخم مرغ  2 عدد
پودر قهوه فوری 1/5 قاشق مرباخوری
آب داغ 1 قاشق مرباخوری
آرد سفید 235 گرم

طرز تهیه :
پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.

آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.

سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا می کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.

نکته: برای راحتی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.

گردآوری شده توسط منتخب‌وب بخش آشپزی

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=1703

همچنین ببینید

کیک ساده سفید

کیک یکی از دسرهایی است که طرفداران بسیاری دارد و بسیاری از افراد از خوردن آن لذت می‌برند اما باید توجه داشت که باعث بالا رفتن قند خون می‌شود. در این آموزش دستور پخت کیکی خوشمزه برایتان آماده کرده‌ایم.

یک دیدگاه

  1. دم شما گرم….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *