خانه / آموزش آشپزی / شیرینی خانگی

شیرینی خانگی

مواد اولیه:

پودر قند                                     250 گرم

کره آب‌شده                               250 گرم

زرده تخم‌مرغ                              دو عدد

هل ساییده شده                        یک قاشق مرباخوری

وانیل                                         1/8 قاشق چای‌خوری

زعفران آب‌کرده                           به میزان لازم

سیاه‌دانه و پودر پسته                 به میزان لازم

آرد گندم، برنج و نخودچی            به میزان لازم

طرز تهیه:

* کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دوغ کره از بین برود این کار باعث لطیف‌تر شدن شیرینی می‌گردد.

* بعد از خنک شدن کره پودر قند را به آن اضافه کرده و با همزن آن قدر می‌زنیم تا رنگ آن شکری شود و به طوری که پره‌های همزن روی مواد جا بیندازد.

* زرده تخم‌مرغ، وانیل و هل ساییده شده را اضافه کرده و باز با همزن آن قدر هم می‌زنیم که زرده محو گردد.

* سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کرده و به هر کدام جداگانه از آردهای ذکر شده می‌افزاییم.

* ابتدا با نوک انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط می‌کنیم تا جذب یکدیگر شود و خمیر به دست نچسبد.

* 15 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم و بعد آن را روی سطحی صاف با وردنه باز کرده و با قالب‌های ریز، قالب می‌زنیم و در سینی گالوانیزه مخصوص فر چیده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 350 درجه سانتی‌گراد حرارت می‌دهیم.

* به خمیر گندم می‌توان زعفران آب‌کرده اضافه کرد تا شیرینی زعفرانی هم داشته باشیم.

* با زعفران آب‌کرده، سیاه‌دانه و پودر پسته روی شیرینی‌ها را تزئین می‌کنیم.

نکته:

* با توجه به ظریف بودن این نوع شیرینی باید حتماً آرد را از پارچه حریر رد کنیم تا سبوس و هرگونه زبری آرد گرفته شود و آرد بسیار نرمی به دست آید.

* شیرینی ریز را بعد از سرد شدن از سینی جدا می‌کنیم تا له و خرد نشود.

 

گردآوری شده توسط منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7264

همچنین ببینید

پای سیب زمینی پنیری

آیا تا به حال پای سیب زمینی پنیری درست کرده اید؟ به نظر من غذای خیلی خیلی راحت و خوشمزه ای میتونه باشه. یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه. من خودم دوست دارم این غذا رو همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کنم. البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *