معماری
خانه / آموزش آشپزی / شیرینی هندوانه‌ای

شیرینی هندوانه‌ای

تهیه شیرینی شیرینی هندوانه‌ای مناسب برای پذیرایی در شب یلدا

تهیه شیرینی هندوانه,شیرینی مخصوص شب یلدا
شیرینی هندوانه‌ای

در یک نگاه:

مدت زمان آماده سازی : 75 دقیقه
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
کل زمان پخت : 85 دقیقه

مواد لازم برای شیرینی هندوانه‌ای :

 کره 150 گرم
پودر قند  100 گرم
 تخم مرغ  1 عدد
آرد  300 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل کمی

طرز تهیه شیرینی هندوانه‌ای :

ابتدا کره را با پودر قند کمی هم می زنیم. بعد تخم مرغ و کمی وانیل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مایه مان اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دهیم و خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت را رنگ سبز و یک قسمت را قرمز و یک قسمت را هم رنگ نمی کنیم.

این خمیر یک ساعت احتیاج به استراحت در یخچال دارد بعد از بیرون آوردن از یخچال با وردنه به قطر نیم سانت باز می کنیم و قالب می زنیم و کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن می کنیم و شیرینی ها را در آن می چینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.

گردآوری شده توسط بخش آشپزی سایت منتخب وب

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=1692

همچنین ببینید

کلوچه آویشن

با روش پخت کلوچه آویشن ، شیرینی مناسب ماه رمضان آشنا شوید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس