معماری
خانه / آموزش آشپزی / صبحانه با املت پنیر و ژامبون

صبحانه با املت پنیر و ژامبون

منتخب وب : صبحانه با املت پنیر و ژامبون

املت پنیر و ژامبون
املت پنیر و ژامبون

منتخب وب : اگه می خواهید با یک صبحانه متنوع، ساده و خیلی خوشمزه روزتون رو شروع کنید پیشنهاد می کنم حتما املت پنیر و ژامبون رو امتحان کنید. روش تهیه این غذای خوشمزه رو بدونیم همراه با تصویر براتون آورده که امیدوارم لذت ببرید.

مواد لازم املت پنیر و ژامبون :

تخم مرغ: ۲ عدد

پنیر پیتزا: ۲ ورق

کره: ۱ قاشق غذاخوری

ژامبون: ۲ ورق

قارچ: ۱۰۰ گرم

فلفل: به مقدار کافی

 

مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.

املت پنیر و ژامبون
املت پنیر و ژامبون

مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.

املت پنیر و ژامبون

مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.

املت پنیر و ژامبون

مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.

املت پنیر و ژامبون
املت پنیر و ژامبون

مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید.

منتخب وب |  montakhabweb.ir

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=17620

همچنین ببینید

جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ

با بطری های پلاستیکی به راحتی زرده تخم مرغ از سفیده را جدا کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس