معماری
خانه / آموزش آشپزی / صبحانه با املت پنیر و ژامبون

صبحانه با املت پنیر و ژامبون

منتخب وب : صبحانه با املت پنیر و ژامبون

املت پنیر و ژامبون
املت پنیر و ژامبون

منتخب وب : اگه می خواهید با یک صبحانه متنوع، ساده و خیلی خوشمزه روزتون رو شروع کنید پیشنهاد می کنم حتما املت پنیر و ژامبون رو امتحان کنید. روش تهیه این غذای خوشمزه رو بدونیم همراه با تصویر براتون آورده که امیدوارم لذت ببرید.

مواد لازم املت پنیر و ژامبون :

تخم مرغ: ۲ عدد

پنیر پیتزا: ۲ ورق

کره: ۱ قاشق غذاخوری

ژامبون: ۲ ورق

قارچ: ۱۰۰ گرم

فلفل: به مقدار کافی

 

مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.

املت پنیر و ژامبون
املت پنیر و ژامبون

مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.

املت پنیر و ژامبون

مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.

املت پنیر و ژامبون

مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.

املت پنیر و ژامبون

مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.

املت پنیر و ژامبون
املت پنیر و ژامبون

مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید.

منتخب وب |  montakhabweb.ir

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=17620

همچنین ببینید

مخلوط شیر و تخم مرغ

مخلوط شیر و تخم مرغ

مخلوط شیر و تخم مرغ هم به تنهایی قابل مصرف است و هم در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس