طرز تهیه‌ شیرینی پنیری


شیرینی پنیری

مواد لازم:

آرد                                    یک فنجان

آرد سبوس دار                   نصف فنجان

نمک                                 نصف قاشق چای خوری

پنیر چدار رنده شده           نصف فنجان

کره جامد                          100 گرم

زرده تخم مرغ                   3 عدد

آب یخ                               1 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

* آردها و نمک و پنیر چدار را با هم در مخلوط کن بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید (حدود 10 ثانیه).

* کره را به تکه های کوچک خرد کنید و آن را داخل مخلوط کن، کاملاً با مواد دیگر ترکیب نمایید.

* سپس در حالی که مخلوط کن در حال چرخیدن است، آب سرد و زرده تخم مرغ را اضافه کنید. در این زمان خمیر شبیه دانه های کوچک به نظر می‌رسد.

* مخلوط کن را خاموش نمایید و مواد را در کاسه ای بریزید و با دست کاملاً ورز دهید.

* همه مواد را با دست به صورت یک توپ بزرگ دربیاورید. آن را میان پلاستیک قرار دهید و با وردنه صاف کنید. خمیر را کاملاً با پلاستیک بپوشانید طوری که هوایی به داخل آن نفوذ نکند. سپس آن را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

* دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* سطح صافی را کاملاً با آرد بپوشانید و خمیر را روی آن پهن کنید. با وردنه خمیر را صاف کنید طوری که به ضخامت 5 میلی‌متر برسد. با استفاده از قالب مناسب، خمیر را به شکل مورد نظر برش بزنید.

* سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیرها را روی آن بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

* صبر کنید تا شیرینی‌ها سرد شوند و بعد آن‌ها را میل بفرمایید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن