خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه‌ خورش غوره

طرز تهیه‌ خورش غوره

خورش غوره

مواد اولیه:

گوشت خرد شده             نیم کیلو گرم

پیاز داغ                            دو قاشق غذاخوری

غوره                               350 گرم

نعنا و جعفری                  یک کیلوگرم

روغن و نمک                    به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* گوشت را همراه پیاز داغ می‌گذاریم بپزد.

 

* سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.

 

* وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.

 

* پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.

 

در صورت تمایل می‌توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7361

همچنین ببینید

سوپ مرغ و رشته فرنگی

سوپ یکی از بهترین غذاها به شمار می‌رود که برای سرماخوردگی بسیار مناسب است و به بهبود مریضی کمک می‌کند. در این آموزش آشپزی شما را با دستور تهیه سوپ خوشمزه مرغ و رشته فرنگی آشنا می‌کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *