معماری
خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه‌ خورش گوشت تند

طرز تهیه‌ خورش گوشت تند


روش تهیه‌ی خورش گوشت تند

مواد لازم

پیاز                                                 2 عدد بزرگ

گوشت خورشی                             700 گرم

سیر رنده شده                                5 عدد

گوجه فرنگی خرد شده                   800 گرم

فلفل سبز خرد شده                       2 عدد

زیره آسیاب شده                            2 قاشق چای خوری

لوبیا قرمز                                      400 گرم

شکر قهوه ای                                1 قاشق چای خوری

روغن زیتون                                    به میزان لازم

آب                                                به میزان لازم

مواد لازم جهت سرو

برگ گشنیز خرد شده                   2 قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده                      4 قاشق غذاخوری

روش تهیه

* ابتدا گوشت را به مدت 5 الی 7 دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.

* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.

* سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.

این غذا را می‌توانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز می‌تواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=7372

همچنین ببینید

کباب کوبیده و ترفندهای آن

کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی و کباب کوبیده زعفرانی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس