صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه‌ فندق قاتق؛ غذای گیلانی

طرز تهیه‌ فندق قاتق؛ غذای گیلانی

فندق قاتق

مواد اولیه:

فندق با پوست                 یک کیلوگرم

مرغ                                 یک عدد

بادمجان                           500 گرم

رب انار ترش                     سه قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی               سه قاشق غذاخوری

آرد                                  یک قاشق غذاخوری

گلپر                                نصف قاشق چای‌خوری

فلفل                              نصف قاشق چای‌خوری

نمک، زردچوبه و روغن      به میزان لازم

طرز تهیه:

* فندق‌ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می‌توانیم پوست دور آن‌ها را می‌گیریم.

* سپس فندق‌ها را شسته و همراه آب درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. (مثلاً دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط می‌کنیم)

* وقتی فندق‌ها کاملاً له شدند، آن‌ها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجه‌فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش می‌ریزیم تا کمی غلیظ شود.

* سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم.

* بادمجان‌ها را پوست کنده، سرخ می‌کنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش می‌ریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.

منبع:تبیان

گردآوری شده توسط منتخب وب

این مطالب را نیز ببینید!

کیک قلبی با رنگ قرمز

یک دستور پخت ویژه برای روز تولد همسرتان واقعاً اورا شگفت زده می‌کند. طرز تهیه یک کیک با طرح قلب و رنگ قرمز را آماده کرده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *