طرز تهیه تارت توت فرنگی با بادام

تارت توت فرنگی با بادام

مواد لازم برای تهیه نان:

آرد                                             ۱۷۰ گرم

نمک                                          نوک انگشت

کره                                            ۷۵ گرم

مواد لازم برای تهیه کرم:

مربای تمشک یا توت فرنگی        ۱۷۰ گرم

کره                                            ۱۱۰ گرم

شکر                                          ۱۱۰ گرم

بادام رنده شده                           ۱۱۰ گرم

تخم مرغ                                      ۳ عدد + یک عدد زرده تخم مرغ

عصاره بادام                                 ۱ قاشق چای‌خوری

بادام پوست کنده ورقه شده         به میزان لازم

خامه                                            برای سرو

روش تهیه:

* آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و همراه با کره، خوب ورز دهید تا یکدست شوند.

* به مقدار کافی آب یخ به آن‌ها اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا ترکیب به صورت خمیر صاف و یکدستی دربیاید.

* خمیر را ته ظرف بلندی پهن کنید و سپس آن را به مدت زمان لازم، تقریباً حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

* دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* روی نان را با لایه ضخیمی از مربا بپوشانید.

* کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و عطر مطبوع آن پراکنده گردد.

* شکر و بادام رنده شده و تخم‌مرغ‌ها و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید.

* سپس کره داغ را به آن‌ها بیفزایید و آن قدر به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

* مواد را روی مربا بریزید.

* تارت را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید و خودش را بگیرد.

* بعد از گذشت ۲۵ دقیقه از زمان پخت، می‌توانید بادام‌های خرد شده را به طور یکسان روی سطح تارت پراکنده کنید و سپس آن را دوباره داخل فر قرار دهید تا بادام‌ها هم کمی در فر پخته و تیره رنگ شوند.

* ظرف را از فر بیرون بیاورید و بعد از مدتی، تارت گرم را همراه با خامه سرو نمایید.

گردآوری شده توسط منتخب وب

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن