معماری
خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش متنجن ؛ غذای اصیل ایرانی

طرز تهیه خورش متنجن ؛ غذای اصیل ایرانی


خورش مُطنجن , خورش متنجن

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

پیاز خردکرده                              1 عدد

روغن                                         به میزان لازم

گوشت گوساله‌ی خردکرده         500 گرم

سیر                                          2 حبه

کره                                           20 تا 30 گرم

ماست سفت                             2 پیمانه

زعفران حل‌کرده                         3 قاشق سوپ‌خوری

خلال بادام                                 2 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل                               به میزان لازم

 

روش تهیه

* ابتدا یک عدد از پیازها را به صورت حلقه‌ای خردکنید و با کمی روغن تفت دهید.

* آن‌گاه گوشت را بیفزایید و تفت دهید.

* بعد با مقدار کمی آب، بگذارید بپزد، در حدی که حدود 1 پیمانه از آب گوشت باقی بماند.

* حالا، یک عدد پیاز باقیمانده را نیز خرد کنید و با سیر و کره سرخ نمایید.

* ماست و زعفران را مخلوط سازید و همراه با پیاز و سیر سرخ شده، داخل قابلمه بریزید و شعله را خاموش کنید.

* اکنون خلال بادام، نمک و فلفل را به آن بیفزایید.

 

نکات

* این غذا را می‌توانید با برنج هم میل کنید، ولی در اصل با نان خورده می‌شود.

* توجه داشته باشید که پس از افزودن ماست به خورش آن را از روی حرارت بردارید.

* می‌توانید در مرحله‌ی آخر، 4 قاشق سوپ‌خوری سرکه‌ی انگور نیز به خورش‌تان بیفزایید.

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=7381

همچنین ببینید

جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ

با بطری های پلاستیکی به راحتی زرده تخم مرغ از سفیده را جدا کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس