خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش گوشت و ماءالشعیر

طرز تهیه خورش گوشت و ماءالشعیر


خورش

مواد لازم

گوشت خورشی                            500 گرم

ماءالشعیر بدون طعم                     500 میلی لیتر

کرفس                                           2 شاخه

پیاز خرد شده                                 دو عدد متوسط

هویج خرد شده                              دو عدد

روغن زیتون                                    به مقدار لازم

آرد                                                1 قاشق غذا خوری

گوجه خرد شده                              400 گرم

نمک دریایی و فلفل سیاه               به میزان لازم

 

روش تهیه

* گوشت را به اندازه‌های حدوداً 2 سانتیمتری خرد کنید.

* درجه فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم نمایید.

* شاخه‌های کرفس را خرد کنید.

* قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

* روغن زیتون را داخل آن بریزید و سپس هویج، کرفس و پیاز را داخل روغن به مدت 10 دقیقه سرخ کنید.

* سپس گوشت و آرد را اضافه نمایید.

* بعد ماءالشعیر و گوجه فرنگی‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید.

* مواد را کاملاً هم بزنید. سپس آن را با یک قاشق چای خوری نمک دریا (یا به میزان کمتری نمک معمولی) و فلفل سیاه چاشنی دهید. زمانی که مواد داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد، در آن را بگذارید و به مدت 3 ساعت داخل فر قرار دهید. در نیم ساعت پایانی زمان پخت در قابلمه را از روی آن بردارید.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7377

همچنین ببینید

کیک کاراملی ژله‌ای

این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و قهوه برای عصرانه میل کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.