معماری
خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش گوشت و ماءالشعیر

طرز تهیه خورش گوشت و ماءالشعیر


خورش

مواد لازم

گوشت خورشی                            500 گرم

ماءالشعیر بدون طعم                     500 میلی لیتر

کرفس                                           2 شاخه

پیاز خرد شده                                 دو عدد متوسط

هویج خرد شده                              دو عدد

روغن زیتون                                    به مقدار لازم

آرد                                                1 قاشق غذا خوری

گوجه خرد شده                              400 گرم

نمک دریایی و فلفل سیاه               به میزان لازم

 

روش تهیه

* گوشت را به اندازه‌های حدوداً 2 سانتیمتری خرد کنید.

* درجه فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم نمایید.

* شاخه‌های کرفس را خرد کنید.

* قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

* روغن زیتون را داخل آن بریزید و سپس هویج، کرفس و پیاز را داخل روغن به مدت 10 دقیقه سرخ کنید.

* سپس گوشت و آرد را اضافه نمایید.

* بعد ماءالشعیر و گوجه فرنگی‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید.

* مواد را کاملاً هم بزنید. سپس آن را با یک قاشق چای خوری نمک دریا (یا به میزان کمتری نمک معمولی) و فلفل سیاه چاشنی دهید. زمانی که مواد داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد، در آن را بگذارید و به مدت 3 ساعت داخل فر قرار دهید. در نیم ساعت پایانی زمان پخت در قابلمه را از روی آن بردارید.

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=7377

همچنین ببینید

موهامورا

سس لبنانی

موهامورا یک مدل سس لبنانی است که میتوانید طرز تهیه آنرا به راحتی از منتخب وب ببینید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس