خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه دسر زردآلو با ژله

طرز تهیه دسر زردآلو با ژله

دسر زردآلو با ژله

مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله
خامه                         ۲۵۰ گرم
پودر شکر                   ۶ قاشق غذاخوری
زردآلو                         نیم کیلوگرم
پودر ژله زردآلو             ۲ بسته
وانیل                         یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
زردآلو و گیلاس           چند عدد برای تزئین

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماست‌خوری از «دسر زردآلو با ژله» خواهیم داشت.

 

مواد لازم
چهارده عدد زردآلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه ۲۵۰ گرمی.

زردآلوخامه

شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل ۱۲۰ گرم. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل.

پودر شکروانیل

دو بسته پودر ژله زردآلو یا موز یا لیمو، جمعاً معادل ۲۰۰ گرم. چند عدد زردآلو، گیلاس و اسمارتیز برای تزئین

پودر ژلهگیلاس، زردآلو، اسمارتیز

 

طرز تهیه دسر زردآلو با ژله
زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوط کن می‌ریزیم. ۵ قاشق آب و ۳ قاشق شکر به آن اضافه می‌کنیم.

دسر

بعد از مخلوط کردن، دو پیمانه پوره زردآلو خواهیم داشت.

دسر

یک بسته پودر ژله را به‌تدریج در یک پیمانه آب جوش (یک فنجان سرپر) حل می‌کنیم.

دسر

نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره زردآلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

دسر

۲۵۰ گرم خامه پاستوریزه را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

دسر

آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

دسر

مخلوط پوره زردآلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود.

دسر

دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف‌های دسر را ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.

دسر

برای تزئین، می‌توان یک عدد زردآلو را برش زده، همراه یک گیلاس روی دسر قرار داد سپس ظرف‌های دسر را دو الی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.

دسر

۱/۵ پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر تزئین شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در ۳ پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را ۵ الی ۶ ساعت در  یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود.

دسر

دسر آماده پذیرایی می‌باشد.

کالری موجود در دسر زردآلو با ژله
مقدار کالری موجود در کل دسر حدود ۲۳۵۰ کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از این دسر حدود ۲۳۵ کیلوکالری می‌باشد.

 

گردآوری شده توسط منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7947

همچنین ببینید

دستور پخت کباب بختیاری

  مواد لازم: فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم سینه مرغ بدون استخوان : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.