خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساندویچی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساندویچی

شیرینی نارگیلی

مواد لازم

سفیده تخم مرغ                                  5 عدد بزرگ

نمک                                                   نوک قاشق چای خوری

وانیل                                                   1 قاشق چای خوری

نارگیل رنده شده                                  430 گرم

شکر                                                   250 گرم

مربای تمشک یا توت فرنگی                 150 گرم

روش تهیه

* دمای فر را روی 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* سطح داخلی ظرفی را کمی چرب نمایید و با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی بپوشانید. حدود 5 سانتیمتر از آن می‌بایست از گوشه های ظرف آویزان باشد تا بتوانید به راحتی شیرینی‌ها را جابه‌جا نمایید.

* سفیده های تخم مرغ را با نمک و وانیل، آن قدر به هم بزنید تا کف کنند.

* سپس شکر و نارگیل را به آن‌ها بیفزایید و با یک قاشق چوبی آن‌ها را کاملاً به هم بزنید تا خیلی خوب با هم مخلوط شوند.

* نیمی از مخلوط نارگیل را داخل ظرف پوشیده از کاغذ روغنی بریزید. با قاشق آن را فشار دهید تا کاملاً فشرده و سطح آن صاف شود. روی آن‌ها را با مربا بپوشانید.

* سپس روی آن، از مخلوط نارگیل بریزید طوری که کاملاً مربا میان مخلوط نارگیل محصور شود. سطح شیرینی را با قاشق، صاف نمایید تا یکدست شود.

* شیرینی نارگیلی را به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که سطح آن اندکی طلایی رنگ شود. صبر کنید تا شیرینی‌ها کاملاً سرد شوند. سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید. این باعث می‌شود شیرینی‌ها کمی سفت شوند و جابه‌جا کردن آن‌ها از ظرف آسان‌تر باشد. آن‌ها را با کمک کاغذهای روغنی که از گوشه های ظرف آویخته‌اند، از ظرف خارج نمایید. با یک چاقوی دندانه دار آن‌ها را به شکل مربع یا مثلث برش بزنید تا به شکل ساندویچ‌های نارگیلی دربیایند.

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=6958

همچنین ببینید

کیک ساده سفید

کیک یکی از دسرهایی است که طرفداران بسیاری دارد و بسیاری از افراد از خوردن آن لذت می‌برند اما باید توجه داشت که باعث بالا رفتن قند خون می‌شود. در این آموزش دستور پخت کیکی خوشمزه برایتان آماده کرده‌ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *