طرز تهیه کاسه شکلات

کاسه شکلات

مواد لازم

پودر شکر                                    یک و نیم قاشق غذاخوری

خامه                                           صد گرم

پودر پسته برای تزئین                  یک قاشق غذاخوری

شکلات تخته‌ای                          صد و پنجاه گرم

شیرینی حاج بابا یا گیلاس           بیست عدد

وانیل                                         یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه بیست «کاسه کوچک شکلات» خواهیم داشت.

مواد مورد نیاز برای تهیه کاسه شکلات

یک و نیم بسته شکلات تلخ (تخته‌ای) با 70 الی 80 درصد خلوص، جمعاً حدود صد و پنجاه گرم. نصف بسته خامه پاستوریزه 200 گرمی.

بیست تا کاغذ کوچک شیرینی. یک و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 30 گرم.

بیست عدد شیرینی حاج بابا یا بیست تا گیلاس.

یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل. یک قاشق غذاخوری پودر پسته برای تزئین.

روش تهیه

یک و نیم بسته شکلات تخته‌ای (150 گرم) را خرد کرده، در مایکروویو یا روی کتری در حال جوش قرار می‌دهیم تا ذوب شود. (شکلات ذوب‌شده نباید داغ و شل باشد، بلکه ولرم بوده و قوام داشته باشد) سپس داخل کاسه‌های کاغذی شیرینی را به شکلات آغشته کرده، یکی دو ساعت در فریزر می‌گذاریم تا سفت شود. کاغذ شکلات‌های سفت شده را جدا کرده، داخل هر کاسه شکلات یک شیرینی حاج بابا یا گیلاس می‌گذاریم. نصف یک بسته خامه سفت پاستوریزه دویست گرمی را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با یک و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

داخل کاسه‌های شکلات را با خامه فرم گرفته پر می‌کنیم و روی آن کمی پودر پسته می‌پاشیم. (شیرینی حاج بابا یا گیلاس را می‌توان روی خامه یا زیر آن قرار داد.

کالری موجود در کاسه شکلات

مقدار کالری موجود در کل شیرینی حدود 1500 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه کوچک شکلات حدود 70 کیلوکالری می‌باشد.

بازنشر: منتخب وب

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن