معماری
خانه / آموزش آشپزی / قزل آلا شکم پر ژاپنی 

قزل آلا شکم پر ژاپنی 

منتخب وب : قزل آلا شکم پر ژاپنی

قزل آلا شکم پر ژاپنی, ماهی شکم پر ژاپنی

مواد لازم برای 4 نفر :

 قزل آلا یا ماهیان مشابه 1 کیلو
ادویه 1 قاشق چایخوری
 سیب متوسط پخته و قطعه شده  1 عدد
 پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان
 لیمو شیرین 4 قطعه
 کره یا مارگارین ذوب شده  نصف فنجان

طرز تهیه :
منتخب وب : منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

گردآوری شده توسط منتخب وب

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=17612

همچنین ببینید

کباب کوبیده و ترفندهای آن

کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی و کباب کوبیده زعفرانی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس