معماری
خانه / آموزش آشپزی / قزل آلا شکم پر ژاپنی 

قزل آلا شکم پر ژاپنی 

منتخب وب : قزل آلا شکم پر ژاپنی

قزل آلا شکم پر ژاپنی, ماهی شکم پر ژاپنی

مواد لازم برای 4 نفر :

 قزل آلا یا ماهیان مشابه 1 کیلو
ادویه 1 قاشق چایخوری
 سیب متوسط پخته و قطعه شده  1 عدد
 پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان
 لیمو شیرین 4 قطعه
 کره یا مارگارین ذوب شده  نصف فنجان

طرز تهیه :
منتخب وب : منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

گردآوری شده توسط منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=17612

همچنین ببینید

دو دستور تهیه پاستای خوشمزه ایتالیایی

پاستاهای خوش طعم و غذاهای لذیذ ایتالیایی است. درست کردن آن ها ساده است فقط در عرض چند دقیقه می توانید با دستورهایی که گذاشته ام یک پاستای ایتالیایی دلپذیر برای شام امشب درست کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس