خانه / آموزش آشپزی / مارمالاد آلبالو

مارمالاد آلبالو

مارمالاد

مواد لازم برای تهیه مارمالاد آلبالو
آلبالو پاک کرده      نیم کیلوگرم یا دو کاسه ماست‌خوری
شکر                   نیم کیلوگرم یا دو کاسه ماست‌خوری
پودر ژله آلبالو       دو قاشق غذاخوری

 

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه چهار کاسه ماست‌خوری از «مارمالاد آلبالو» خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای تهیه مارمالاد آلبالو
دو قاشق غذاخوری پودر ژله آلبالو، حدود 30 گرم پودر ژله. دو کاسه ماست‌خوری شکر – جمعاً معادل نیم کیلوگرم؛ برای هر کیلو آلبالو پاک کرده، یک کیلو شکر نیاز است.
دو کاسه ماست‌خوری سر پر آلبالو پاک کرده معادل نیم کیلوگرم.
روش تهیه مارمالاد آلبالو
آلبالوها را شسته، از هسته جدا می‌کنیم. سپس آن‌ها را همراه یک کاسه شکر در مخلوط‌کن می‌ریزیم تا پوره آلبالو به دست آید.

پوره آلبالو را همراه بقیه شکر در یک قابلمه ریخته، روی شعله قرار می‌دهیم تا به جوش آید. مارمالاد برای 3 الی 5 دقیقه بجوشد (آن را چند مرتبه هم می‌زنیم).

دو قاشق پودر ژله آلبالو را کم‌کم اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس شعله را خاموش می‌کنیم.

مارمالاد

مارمالاد آلبالو آماده است.  بعد از سرد شدن، آن را در ظرف می‌ریزیم.

کالری موجود در مارمالاد آلبالو
مقدار کالری موجود در کل مارمالاد 2400 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از مارمالاد آلبالو حدود 600 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از مارمالاد آلبالو حدود 30 کیلوکالری می‌باشد.

tebyan.net

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=14072

همچنین ببینید

دونات

دونات ها شیرینی های بسیار خوشمزه و با طعم و بوی دلنشین می باشند و شکل پفی آن ها آب دهان را راه می اندازد. با این که دسر پر کالری می باشد بزرگ ترها نیز مثل کوچک ترها از خوردن آن لذت می برند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.