معماری
خانه / آموزش آشپزی / مارمالاد سیب

مارمالاد سیب

مارمالاد

مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب
سیب گلاب خرد کرده       دو کاسه ماست خوری
شکر                               دو کاسه ماست خوری
زعفران                           یک چهارم قاشق چای‌خوری
گلاب                               دو قاشق غذاخوری
پودر ژله سیب یا لیمو       دو قاشق غذاخوری

 

 

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه چهار کاسه ماست خوری از «مارمالاد سیب» خواهیم داشت.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب
نیم کیلوگرم سیب گلاب معادل شش عدد سیب که در دو ظرف میوه خوری قرار دارد. در نهایت باید دو کاسه ماست خوری سیب خرد کرده به دست آید. یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران.

دو قاشق غذاخوری پودر ژله سیب یا لیمو معادل 30 گرم. در صورت دلخواه دو قاشق غذاخوری گلاب.
دو کاسه ماست خوری شکر معادل نیم کیلوگرم.

روش تهیه مارمالاد سیب

سیب‌ها را شسته، پوست کنده، خرد می‌کنیم تا دو کاسه ماست خوری سیب خرد کرده به دست آید.

مارمالاد

سیب خرد شده، شکر و نصف کاسه ماست‌‎خوری آب را در مخلوط کن ریخته تا پوره سیب به دست آید.

پوره سیب را در قابلمه ریخته، تا به جوش آید. در قابلمه را گذاشته تا پانزده دقیقه بجوشد. سپس دو قاشق پودر ژله را کم کم اضافه کرده، هم می‌زنیم و گلاب و زعفران را اضافه کرده، شعله را خاموش می‌کنیم.
مارمالاد

مارمالاد آماده می‌باشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف می‌کشیم.
نوش جان

کالری موجود در مارمالاد سیب
مقدار کالری موجود در کل مارمالاد 2400 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مارمالاد سیب حدود 600 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک قاشق مربا خوری از مارمالاد سیب حدود 30 کیلوکالری می‌باشد.

tebyan.net

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=14102

همچنین ببینید

مخلوط شیر و تخم مرغ

مخلوط شیر و تخم مرغ

مخلوط شیر و تخم مرغ هم به تنهایی قابل مصرف است و هم در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس