مربای پوست پسته

منتخب‌وب: طرز تهیه مربا پوست پسته

مربای پوست پسته

مواد لازم :

 پوست پسته تازه  1 کیلو
 شکر  1 کیلو
 هل یا وانیل  به قدر لازم
 آبلیمو  نصف استکان
 گلاب در صورت تمایل  1 فنجان
خلال پسته 1 فنجان

طرز تهیه مربا پوست پسته :
پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

منبع : tebyan.net

گردآوری شده توسط بخش آشپزی سایت منتخب‌وب 

برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن