معماری
خانه / آموزش آشپزی / مربا چغندر یا لبو

مربا چغندر یا لبو

مربا

مواد لازم برای تهیه مربای چغندر یا لبو
شکر               یک کیلو و دویست گرم
چغندر             یک کیلوگرم
آب لیموترش    نصف فنجان
گلاب               یک لیوان

 

 

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 6 الی 7 کاسه ماست خوری از «مربا چغندر یا لبو» خواهیم داشت.

 

مواد لازم
یک عدد لیمو ترش بزرگ یا نصف فنجان آب لیمو تازه. پنج لیوان سرپر شکر معادل یک کیلو و دویست گرم.

یک کیلو چغندر حدود سه عدد چغندر بزرگ. یک لیوان سر خالی گلاب معادل 200 گرم.

روش تهیه مربای چغندر
یک کیلو چغندر را پوست کنده، به کوچکی یک حبه قند خرد می‎کنیم. سپس آن را همراه پنج لیوان شکر (یک کیلو و دویست گرم) و چهار لیوان آب (یک کیلو) در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید.

مربا را با شعله متوسط حدود دو الی سه ساعت دم می‌کنیم تا قوام آید. (برای تعیین قوام مربا، نوک قاشق از شربت مربا را در یک نلعبیکی ریخته تا سرد شود. اگر غلظت مناسب بود، مربا قوام آمده است.) سپس یک لیوان گلاب را اضافه کرده تا ده دقیقه دیگر بپزد و در آخر نصف فنجان آب لیمو ترش تازه را اضافه کرده، شعله را خاموش می‌کنیم.

در قابلمه را گذاشته تا مربا سرد شود. سپس مربا را در ظرف در بسته ریخته، در یخچال قرار می‌دهیم تا آماده پذیرایی شود.
نوش جان

مربا

کالری موجود در مربای چغندر
مقدار کالری موجود در کل مربا 5250 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مربا چغندر حدود 750 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری حدوداً 50 کیلوکالری می‌باشد.

tebyan.net

لینک کوتاه این مطلب:
http://montakhabweb.ir/?p=14099

همچنین ببینید

کباب کوبیده و ترفندهای آن

کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی و کباب کوبیده زعفرانی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس