مرغ و سیب زمینی اسپانیایی

خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی

مواد لازم:

  • ½ پیمانه روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ حبه سیر
  • ۵ عدد سیب زمینی دو نیمه شده
  • نصف بادمجان
  • ۱ و نیم قاشق چای خوری نمک
  • ۶۵۰ گرم سینه مرغ
  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه
  • ۱ قاشق چای خوری ادویه مرغ
  • ½ پیمانه جعفری تازه
  • نان یا برنج برای سرو

خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی

  1. سس: روغن زیتون را در یک تاوه بزرگ روی حرارت زیاد گاز داغ کنید. سپس سیر و پیاز را اضافه کنید. داخل گوجه فرنگی ها را با قاشق خالی کنید و روی مواد بریزید. سپس بادمجان ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه تا زمانی که حالت سوپ مانند و خوش عطر شود بجوشد. اکنون گوجه فرنگی هایی که داخل آن ها را خالی کرده اید به صورت وارونه داخل سس قرار دهید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا گوجه ها کاملا نرم شوند. سپس گوجه را با قاشق داخل مواد هم بزنید و یک ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیاییخوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی
  2. هم زن: مواد را داخل هم زن یا غذا بریزید و خوب هم بزنید تا به غلظتی که می خواهید برسد. سپس نمک را به آن اضافه کنید.
  3. مرغ و سیب زمینی: داخل یک تاوه دیگر باز هم کمی روغن زیتون بریزید و سیب زمینی و مرغ ها را داخل روغن داغ شده بریزید. روی آن نمک و فلفل و ادویه بریزید و بگذارید سرخ شود تا قهوه ای رنگ شود.خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی
  4. مرحله پایانی: سس را روی مرغ و سیب زمینی بریزید در تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا سیب زمینی و مرغ ها کاملا مغز پخت شوند. سپس روی آن کمی جعفری بریزید و با نان یا برنج سرو کنید.

 

گردآوری شده توسط: منتخب وب

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن