خانه / آموزش آشپزی / مطبل لبنانی

مطبل لبنانی

منتخب وب : مطبل لبنانی

طرز تهیه مطبل, غذاهای لبنانی
مطبل لبنانی

مواد لازم : 

بادمجان  یك كیلوگرم
ارده سه قاشق  سوپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه: مطبل لبنانی

بادنجان‌ را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبید یا در مخلوط‌كن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمی نمك بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.

 

گردآوری شده توسط منتخب وب 

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=17610

همچنین ببینید

درست کردن تخم مرغ‌های شکلاتی

خلاقیت در آشپزی همیشه باعث خلق خوراکی‌های خوشمزه‌ای میشود که درست کردنشان ساده و لذت بخش است ؛ طرز تهیه این تخم مرغ‌های شکلاتی بسیار ساده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *