خانه / آموزش آشپزی / مطبل لبنانی

مطبل لبنانی

منتخب وب : مطبل لبنانی

طرز تهیه مطبل, غذاهای لبنانی
مطبل لبنانی

مواد لازم : 

بادمجان  یك كیلوگرم
ارده سه قاشق  سوپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه: مطبل لبنانی

بادنجان‌ را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبید یا در مخلوط‌كن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمی نمك بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.

 

گردآوری شده توسط منتخب وب 

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=17610

همچنین ببینید

کیک ساده سفید

کیک یکی از دسرهایی است که طرفداران بسیاری دارد و بسیاری از افراد از خوردن آن لذت می‌برند اما باید توجه داشت که باعث بالا رفتن قند خون می‌شود. در این آموزش دستور پخت کیکی خوشمزه برایتان آماده کرده‌ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *