میمون عنکبوتی (Spider Monkey)

منتخب وب: میمون های عنکبوتی در جنگل های پرباران و گرمسیر آمریکای جنوبی و مرکزی زندگی می کنند.آن ها دارای بازوهای دراز و باریک و دم های گیرکننده می باشند که آن ها را قادر می سازد،به زیبایی از شاخه ای به شاخه ای دیگر بپرند. این میمون های چست و چابک بیشتر زمان خود را روی شاخه های درخت سپری می کنند و با این که شست ندارند اما با قدرت زیادی می توانند شاخه های درخت را بگیرند.
این پستانداران آمریکا بسیار اجتماعی هستند و در گروه های 24 یا 36 نفره جمع می شوند.این گروه ها،شب ها به گروه های کوچکتری تقسیم می شوند.میمون های عنکبوتی غذای خود را در نوک درختان می یابند و از آجیل ها،میوه ها،برگ ها،تخم پرندگان و عنکبوتان تغذیه می کنند.آن ها می توانند حیوانات پرسروصدایی باشند و اغلب از طریق فریادهایی شبیه جیغ،عوعو کردن و سایر صداها با هم ارتباط برقرار می کنند.
بچه میمون ها حدود 10 هفته به مادرشان وابسته هستند.اما بعد از این مدت به بازی و کاوش می پردازند.مادرها یک سال از بچه ها مراقبت می کنند و اغلب آن ها را در کول خود سوار می کنند.
مردم بومی معمولاً میمون های عنکبوتی را برای غذا شکار می کنند و به همین دلیل، حیوانات از دیدن انسان ها سراسیمه و آشفته می شوند.

گردآوری شده توسط منتخب وب  http://montakhabweb.ir

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن