خانه / کاردستی و خلاقیت / نکاتی برای نظم‌دادن به کابینت‌ها

نکاتی برای نظم‌دادن به کابینت‌ها

منتخب وب: دیدن یک قوطی کنسرو تاریخ گذشته یا بیسکویت هایی که بوی ماندگی گرفته اند در کابینت آشپزخانه اتفاق ناخوشایندی است. این نکته ها کمک می کند تا خوراکی ها و غذاها را مدیریت و از دور ریختن و خراب شدنشان پیشگیری کنید…

1 – به کابینت ها سر و سامان دهید. کلوچه‎ها و بیسکویت هایی که در بسته‎بندی شان باز است به طور مناسب نگهداری کنید. برای نگهداری غلات و خشکبار از کیسه های مخصوص که درشان خوب بسته و راحت باز می شود، استفاده کنید. قوطی های کنسرو و مواد غذایی قدیمی تر را در قسمت های جلویی بچینید تا زودتر مصرف شوند.

2 – تخم مرغ و لبنیات را در در یخچال بگذارید. باقیمانده غذاها را جایی در دسترس قرار دهید تا آنها را زودتر مصرف کنید. برای نگهداری طولانی مدت غذاها آنها را در کیسه و ظرف های مخصوص دردار بریزید، هوای داخل آن را خارج کنید و در فریزر بگذارید.

3 – همه قوطی ها و بسته بندی ها برای استفاده مجدد مناسب نیستند. ظروف شیشه ای که خوب تمیز می‎شوند برای نگهداری خوراکی ها مناسب اند اما در مورد قوطی های فلزی آلومینیومی توصیه می شود پس از باز کردن، مواد غذایی داخل این ظروف نگهداری نشوند. ظروفی هم که خوب شسته نمی شوند به محل مناسبی برای رشد باکتری ها تبدیل می شوند.

4 – به هم ریختگی ها را از بین ببرید. قوطی های کوچک را در ظروف بزرگ کنار هم قرار دهید. خوارکی هایی که احتمال ریختن شان وجود دارد به شکل عمودی در ظرف مناسبی قرار دهید. برای استفاده راحت‎تر می توانید از یک ظرف یا سبد چهارگوش دسته دار استفاده کنید.

5 – هوا عامل اصلی فساد مواد غذایی است. با استفاده از وکیوم و هواگیری، مواد غذایی را به جای چند هفته تا ماه ها سالم نگه دارید.

6 – هنگام خرید ظروف نگهداری مواد خوراکی به شکل آنها هم توجه کنید. ظروف چهارگوش فضای کابینت و یخچال را افزایش خواهند داد.

گردآوری شده توسط منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=7800

همچنین ببینید

آموزش و تهیه کلاژ روی شیشه

می‌توانید روی ظروف و بطری‌هایی که در خانه بلااستفاده مانده را با تکنیک‌های مختلف پتینه هنرمندانه طراحی کنید. یکی از دلایل محبوبیت این هنر علاوه بر زیبا بودن، مقرون به صرفه بودنش است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *