خانه / آموزش آشپزی / نکاتی کوتاه برای آشپزخانه شما

نکاتی کوتاه برای آشپزخانه شما

نکاتی کوتاه برای آشپزخانه و آشپزی شما

نکات آشپزی, نکات مهم آشپزی, نکات خانه داری,montakhabweb.ir

  •  زمانی که مقداری از نان تست شما زیاد آمد یا بیات شد، آن را در تخم‌مرغ زده شده فرو برده و در روغن سرخ کنید. عصرانه خوبی برای بچه‌ها و بزرگترهاست.
  • همیشه خمیرمایه را در آب ولرم بریزید. آب داغ آن را از بین می‌برد.
  • اگر آرد نان نیاز دارید سریع‌ترین روش تست‌کردن و بعد آسیاب‌کردن نان است.
  • اگر می‌خواهید آب لیموی بیشتری از لیمو به‌دست آورید، ابتدا آنها را در داخل آب داغ بریزید، چند ثانیه صبر کنید و قبل از آبلیموگیری، آنها را روی میز بغلتانید.
  • ▪ اگر برنج ته گرفت، روی آن یک تکه نان بگذارید و چند دقیقه در قابلمه را محکم ببندید.
  • هنگام تهیه نان خانگی، اگر دوست دارید روی آن برشته و براق شود، چند دقیقه قبل از برداشتن، روی آن با قلم مو سرکه سفید بمالید.
  • اگر تخم‌مرغ شکست، روی آن به‌مقدار زیاد نمک بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید، بعد با خاک‌انداز جمع‌آوری کنید.
  • سفیده تخم‌مرغ را می‌توان تا یک سال در فریزر نگهداری کرد.
  • اگر یک هفته از عمر تخم‌مرغ بگذرد، در وسط ظرف آب قرار می‌گیرد. تخم‌مرغ‌های کهنه پوستی نرم و براق دارند، روی سطح آب قرار می‌گیرند و پس از ۳ هفته سفیده آن رقیق و آبکی شده و زرده آن پخش می‌شود.
  • پوست تخم‌مرغ تازه سخت و گچی است. ته آب افقی قرار می‌گیرد و سفیده آن غلیظ و زرده آن برجسته است.
  • اگر تخم‌مرغ را قبل از جوشاندن با یک سوزن سوراخ کنید، به‌هنگام پوست‌کندن راحت پوست خواهد شد. همیشه این سوزن را به آهنربای روی در یخچال بزنید.
  • تخم‌مرغ سفت به سیزده دقیقه جوشیدن نیاز دارد. در قابلمه آن قدر آب بریزید که روی تخم‌مرغ را بگیرد و در آن را ببندید و به مدت دو دقیقه بجوشانید، قابلمه را کنار گذاشته با در بسته یازده دقیقه صبر کنید. زرده تخم‌مرغ دیگر خاکستری نخواهد شد.

گردآوری شده توسط بخش آشپزی سایت منتخب وب

لینک کوتاه مطلب : http://montakhabweb.ir/?p=2286

همچنین ببینید

اشتباهاتی که ممکن است در آشپزخانه مبتلا شوید

برخی خانم‌ها در طول زندگی اشتباهاتی را در آشپزخانه انجام می‌دهند که خود از آن‌ها بی‌خبر هستند. در این مقاله سعی کرده ایم بزرگترین اشتباهات این چنینی را گردآوری کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.